Entrevista en Alzira Radio

L’auditori de la Casa de la Cultura acollirà demà les primeres jornades LGTBIQ+ de la Ribera. Unes jornades que baix l’epígraf ‘Xúquer, diversitat i drets’ tractaran d’aportar coneixement de matèria rigorosa i seriosa a qüestions de diversitat LGTBI. Per a poder participar cal confirmar l’assistència per qüestions d’aforament tot i que es podran seguir de forma virtual.

Segons ha explicat el doctorand en drets humans i impulsor d’un projecte policial en matèria LGTBI, Ernest Gómez, amb esta jornada s’intentarà abordar les qüestions que tenen a vore amb la realitat social que vivim sempre des de la convivència en drets. L’escoltem:

Al llarg de la jornada s’abordaran qüestions per a tractar de superar els diversos discursos d’odi emergents i avançar en la igualtat. Les diferents activitats i ponències programades comptaran amb la participació de diverses associacions i professionals a les quals Gómez ha agraït la seua tasca de contribuir a l’impuls de la diversitat que enriquix a totes i a tots.

Recordem que la cita tindrà lloc demà a les 17.00 a la Casa de la Cultura.

  Fuente :  https://alziraradio.com/dema-jornades-lgtbiq-a-alzira/

Deixa un comentari